Печу з пачки сиру цілу гору повітряного, як пух печива, а готується всього 30 хвилин

Печу з пачки сиру цілу гору повітряного як пух печива, а готується всього 30 хвилин
Печу з пачки сиру цілу гору повітряного як пух печива, а готується всього 30 хвилин

В рецепт ми пропонуємо додати кокосову стружку, адже вона так підходить до сиру! Тісто готується швидко, немає ніяких «заморочок», тому впорається будь-яка господиня, навіть починаюча. З даної кількості продуктів виходить 20 штук печива. Приступимо?

Інгредієнти:

  • пачка сиру (250 г);
  • 80 г вершкового масла;
  • 180 г борошна (якщо сир сухий, то знадобиться менше);
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 3 ст.л. цукру;
  • 2 ст.л. кокосової стружки.
  • дрібка солі.

Приготування сирного печива:

  1. У мисці змішати сир і м’яке вершкове масло, порізане кубиками. Розім’яти виделкою до однорідності.
  2. Всипати половину порції борошна, розпушувач і сіль. Поступово додавати борошно, що залишилося. Вимісити тісто. Воно повинно вийти щільним, але не тугим, до рук прилипати не повинно.

     

  3. Розділити тісто на дві частини. З кожної сформувати «ковбаску», а потім розкачати її качалкою до товщини 2-3 мм. Ножем обрізати нерівності – вийде довгий прямокутник.
  4. Посипати його цукром і кокосовою стружкою. Рівномірно розподілити по пласту тіста.
  5. Скачати щільний рулет і розрізати на однакові шматочки.
  6. Випікати печиво при 180 градусах близько 20 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
  7. Смачне, пишне і ароматне печиво готове!

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!