Печиво «Все по два». Перемішую ложкою і в духовку: рецепт м’якого печива

Печиво «Все по два». Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м'якого печива
Печиво «Все по два». Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м'якого печива

Це один з найпростіших, смачних і давніх рецептів печива. Таке м’яке печиво у нас постійно готується і воно ніколи не набридає.

Інгредієнти:

  • борошно, 2 склянки;
  • яйця, 2 шт.;
  • родзинки – 2 склянки;
  • горіхи (волоські) – 2 склянки;
  • цукор, 1 скл.;
  • сметана, 4 ст.л.;
  • розпушувач, 1 ч.л.;
  • ванілін – за смаком.

Процес приготування:

  1. Борошно просіваємо.
  2. Ізюм запарюємо окропом, зціджуємо і висушуємо паперовими рушниками.
  3. Горіхи подрібнюємо на шматочки.
  4. Яйця змішуємо зі сметаною, цукром і ваніліном, перемішуємо.
  5. Висипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
  6. Змішуємо тісто з горіхами і родзинками.
  7. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
  9. Розрізаємо корж на порційні шматочки і обсипаємо цукровою пудрою.
Печиво «Все по два». Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м'якого печива
Печиво «Все по два». Все перемішую ложкою і в духовку: рецепт м’якого печива
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!