Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша

Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша
Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша

Є продукти, з якими навіть найпростіша страва буде гідна панського столу. Один з них — свинина. Досить додати апельсин або чорнослив, щоб улюблене м’ясо стало ще соковитіше, смачніше і ароматне. Картопля, макарони і гриби зроблять страву неймовірно ситною. А кисло-солодкий соус перетворить свинину в королівську страву.

І хоча крученики зі свинини з огірком і сиром — варіант скромніший і бюджетний, ніж перераховані вище варіанти, його смакові якості не поступаються. Приємно, коли є що подати до звичного гарніру, не витративши при цьому піввечора на кухні і не втомившись так, що навіть пробувати не хочеться. Якщо це ваша мрія, готуйте за нашим рецептом. Буде дуже смачно!

Продукти:

  • 500 г свинини;
  • 2-3 мариновані огірки;
  • 100-130 г твердого сиру;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • сіль за смаком;
  • чорний перець.

Як готувати:

  1. Наріжте м’ясо тонкими смужками, викладіть між смужками харчову плівку. Злегка відбийте.
  2. Поперчіть, полийте лимонним соком.
  3. Складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.
  4. Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Наріжте твердий сир невеликими шматочками.
  5. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть.
  6. Візьміть 1 шматок м’яса. Розкладіть його на обробній дошці. Викладіть сирний шматок і шматочок огірка. Загорніть начинку, формуючи рулетик. Обмотайте його нитками. Якщо немає спеціальної нитки, просто закріпіть за допомогою зубочисток.
  7. Розігрійте олію. Обсмажте сформовані рулетики з обох сторін.
  8. Виставте температуру духовки на 180 ° С.  Складіть рулетики у форму для запікання.
  9. Поставте в духовку ще на 12 хвилин.

Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню. Зберігайте рецепт і діліться з друзями!

За матеріалами.