
Персикове варення – одне з найсмачніших. Таким ласощам завжди раді дорослі та діти, а готувати його досить просто.
Ми підготували для вас простий рецепт варення з персиків.
Як консервувати персики
Інредієнти:
- персики – 1 кг
- цукор – 1 кг
- вода – 100 мл
Рецепт приготування персикового варення:
- Миємо та чистимо персики, видаляємо кісточки
- Наливаємо в каструлю 100 мл води і всипаємо 500 грамів цукру. Постійно помішуючи на помірному вогні, доводимо сироп до кипіння.
- Додаємо 1 кг персиків і варимо 15 хвилин.
- Додаємо ще 500 грамів цукру і варимо ще 10 хвилин.
- Банки з варенням стерилізуємо, закочуємо і ставимо в темне місце.
Варення з персиків готове!
