Персиковий торт-суфле без випічки! Завжди готую його на день народження

Персиковий торт суфле без випічки! Завжди готую його на день народження
Персиковий торт суфле без випічки! Завжди готую його на день народження

Ароматний, ніжний десерт готується швидко і просто. Для торта потрібні вершки, вибирайте жирні, щоб десерт вийшов саме таким, як треба.

Інгредієнти:

  • печиво галетне, 120 г;
  • масло вершкове, 80 г;
  • вершки жирні, 200 мл;
  • йогурт грецький або сметана жирна, 250 г;
  • пудра цукрова, 25 г;
  • молоко згущене, 60 г;
  • желатин листовий, 12 г;
  • персики, 600 г;
  • вершки жирні для декору, 150 мл + пудра цукрова, 25 г

Процес приготування:

  1. Подрібнюємо печиво в крихту зручним для вас способом і змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
  2. Масу викладаємо у форму, застелену пергаментом і ущільнюємо її склянкою. Відправляємо форму в холодильник.
  3. Персики очищаємо від шкірки і ріжемо шматочками, більшу частину перебиваємо занурювальним блендером в пюре.
  4. Желатин заливаємо водою і залишаємо до набухання.
  5. Збиваємо вершки до пишності, потім всипаємо пудру і додаємо сметану або йогурт, збиваємо масу до однорідності.
  6. Розтоплюємо желатин і змішуємо зі збитою масою.
  7. Додаємо персики шматочками, перемішуємо і викладаємо масу в форму на застиглу основу з печива.
  8. Накриваємо плівкою десерт і відправляємо в холодильник застигати.
  9. Збиваємо вершки з пудрою до густої маси і перекладаємо її в кондитерський пакет з насадкою.
  10. Видавлюємо трояндочки по торту, викладаємо шматочки персиків і подаємо до столу.
Персиковий торт суфле без випічки! Завжди готую його на день народження
Персиковий торт суфле без випічки! Завжди готую його на день народження

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!