
САЛАТ ФУРШЕТНИЙ
Складові:
- Філе куряче (відварне) – 150 г,
- Морква (по-корейськи) – 150 г,
- Печериці (свіжі) – 300 г,
- Майонез
Свіжі гриби помийте, наріжте і обсмажте. Змішати інгредієнти, додати майонез, перемішати. Подавати як самостійний салат або ж наповнити ним тарталетки.
Печериці фаршировані
- Помити печериці. Розділити ніжку і шапку.
- Змішати фарш, цибулю, сіль і перець.
- Нафарширувати печериці готовою начинкою.
- Запікати 20 хвилин у духовці, при 180°.
- Посипати печериці сиром. Допікати 1-2 хвилини.
- Насолоджуватися соковитими грибами з фаршем.
Ще рецепти закусок:
25 смачних начинок для лаваша, які сподобаються усім. Рецепти
5 простих і незвичайних закусок, які прикрасять святковий стіл
Беремо стакан сиру і стакан курячого фаршу та готуємо шикарний рулет на свято або на щодень
Печінковий рулет з начинкою — смачна закуска до святкового столу