Підсіла на скумбрію за цим рецептом. Дякую за ідею моїй сусідці!

Підсіла на скумбрію за цим рецептом. Дякую за ідею моїй сусідці!
Підсіла на скумбрію за цим рецептом. Дякую за ідею моїй сусідці!

Запечена скумбрія – це завжди смачно. А з  паприкою і часником – особливо. Смак виходить насичений, з нотками пікантності. Таку рибку можна подавати з картопляним пюре або відвареним рисом. А можна використовувати для салатів. Вийде дуже смачно!

Цей рецепт мені дала сусідка. Я записала його давно, але вирішила випробувати тільки тепер. Зараз це один з найулюбленіших  рецептів скумбрії. Спробуйте і ви!

Продукти:

  • 2 скумбрії;
  • 1 ч. л. солі;
  • 3 зубці часнику;
  • 1 ч. л. паприки;
  • 2 ст. л. оливкової олії.

Як готувати:

  1. Рибу очищаємо від нутрощів і плавників. Миємо і ділимо тушку на філе.
  2. Змішуємо сіль з подрібненим часником, вливаємо олію, додаємо паприку, все добре перемішуємо.
  3. Тепер змащуємо 4 шматочки філе цієї заправкою, загортаємо в харчову плівку або пергамент і ставимо в холодильник на 3 – 4 години. Чим довше вона буде маринуватися, тим вийде смачніше.
  4. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо філе і ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів на 15 хвилин.

Швидко і просто, а результат точно перевершить ваші очікування! Зберігайте рецепт і діліться з друзями!