
Цей рецепт я буквально випросила у колеги, і тепер він – один з найулюбленіших у сім`ї. А ще він дуже універсальний, адже підходить для різної риби.
У рецептурі немає нічого складного і незрозумілого. А ось результат потішить пікантним смаком та ефектним виглядом!
Продукти:
- 1 кг минтаю;
- 2 моркви;
- 2-3 помідори;
- 2 цибулі;
- 3 зубці часнику;
- 2 ст. ложки томатної пасти;
- 1, 5 ч. л. солі;
- 2 лаврових листки;
- 50 мл олії;
- сіль, перець – за смаком.
Як готувати:
- Для початку підготуйте рибу: вичистіть нутрощі, відріжте плавники, голову, помийте і так далі. Після поріжте на шматки невеликого розміру.
- З цибулі зніміть лушпиння і дрібненько наріжте.
- Морквину натріть на грубій тертці.
- Помідори поріжте на кубики маленького розміру.
- Візьміть каструлю і налийте в неї олії, викладіть спочатку цибулю, на неї – морквину і потім помідори.
- Покладіть зверху овочів томатну пасту і розкладіть зубчики часнику.
- Тепер додайте лаврові листи, приправте спеціями, викладіть зверху рибу і посипте сіллю.
- Закрийте каструлю кришкою, готуйте на слабкому вогні 60 хвилин.
- Можете приготувати в мультиварці, або духовці, або сковорідці. Виходить також дуже смачно.
Зберігайте рецепт, діліться з друзями. Адже рибка виходить дуже соковита та ароматна!