Підсіла на цю рибку. Тепер минтай готую тільки так

Підсіла на цю рибку. Тепер минтай готую тільки так
Підсіла на цю рибку. Тепер минтай готую тільки так

Цей рецепт я буквально випросила у колеги, і тепер він – один з найулюбленіших у сім`ї. А ще він дуже універсальний, адже підходить для різної риби.

У рецептурі немає нічого складного і незрозумілого. А ось результат потішить пікантним смаком та ефектним виглядом!

Продукти:

  • 1 кг минтаю;
  • 2 моркви;
  • 2-3 помідори;
  • 2 цибулі;
  • 3 зубці часнику;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 1, 5 ч. л. солі;
  • 2 лаврових листки;
  • 50 мл олії;
  • сіль, перець – за смаком.

Як готувати:

  1. Для початку підготуйте рибу: вичистіть нутрощі, відріжте плавники, голову, помийте і так далі. Після поріжте на шматки невеликого розміру.
  2. З цибулі зніміть лушпиння і дрібненько наріжте.
  3. Морквину натріть на грубій тертці.
  4. Помідори поріжте на кубики маленького розміру.
  5. Візьміть каструлю і налийте в неї олії, викладіть спочатку цибулю, на неї – морквину і потім помідори.
  6. Покладіть зверху овочів томатну пасту і розкладіть зубчики часнику.
  7. Тепер додайте лаврові листи, приправте спеціями, викладіть зверху рибу і посипте сіллю.
  8. Закрийте каструлю кришкою, готуйте на слабкому вогні 60 хвилин.
  9. Можете приготувати в мультиварці, або духовці, або сковорідці. Виходить також дуже смачно.

Зберігайте рецепт, діліться з друзями. Адже рибка виходить дуже соковита та ароматна!

За матеріалами