Щоб замаринувати кабачки в пакеті , вам знадобиться той продуктовий мінімум, який завжди під рукою. Але це не єдина перевага даного рецепта. Всього 20 хвилин, і чудова закуска до шашлику і картоплі готова. Давайте пробувати!
Інгредієнти:
кабачок молодий – 650 г
цибуля – 60 г
часник – 1 зуб.
кріп – 1 ст.л.
діжонська гірчиця – 1 ч.л.
сіль – 1 ч.л.
оцет – 1,5-2 ст.л.
цукор – 0,25 ч.л.
паприка – 0,25 ч.л.
Рецепт приготування
Кабачки промийте, наріжте тонкими кружальцями (близько 2 мм завтовшки). Цибулину наріжте півкільцями, а кріп просто порубати.
Всі ці інгредієнти складіть в рукав для запікання або пакет. Туди ж відправте пропущений через прес часник, цукор з сіллю, паприку і гірчицю в зернах.
Влийте в пакет оцет 9% -й і надійно його зав’яжіть. Гарненько струсіть інгредієнти, щоб маринад рівномірно покрив кабачки. Відправте заготовку в холодильник на 20 хвилин.
Така пікантна хрустка закуска відразу ж підкорить ваших гостей.