Пісні голубці з рисом та грибами на Святий вечір. НАЙСМАЧНІШІ голубці без м’яса

Пісні голубці з рисом та грибами на Святий вечір. НАЙСМАЧНІШІ голубці без м'яса
Пісні голубці з рисом та грибами на Святий вечір. НАЙСМАЧНІШІ голубці без м'яса

Пісні голубці з рисом та грибами на Святий вечір. В цьому відео рецепт голубців, які готувалися в селі на Святу Вечерю. Це одна з 12 пісних страв, яка готується в сільській печі на Різдво.

У відео ви побачите листки квашеної капусти на голубці. По них вже стає зрозуміло, що підготовка до Святої вечері починається за кілька місяців до свят. Капуста кваситься цілими головками в бочці ще з вересня. Таку капусту тут називають крижівки. Начинка для цих голубців готується з пропареного рису, моркви, підсмаженої цибулі та відварених сушених грибів. Назвали ми цю страву без перебільшення – найсмачніші пісні голубці. Бо, як би ви не сперечалися, в печі страви виходять неперевершеними.

РЕЦЕПТ ПІСНИХ ГОЛУБЦІВ З ГРИБАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПІСНИХ ГОЛУБЦІВ

  • листки квашеної капусти – 30 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • олія – 2 столові ложки
  • рис – 1 склянка
  • морква – 1 шт.
  • сіль – 2 щіпки
  • мелений чорний перець – 1 щіпка
  • сушені гриби – 20 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • вода – 2 літри