fbpx

Пісні салати: 7 простих рецептів на кожен день

Пісні салати: 7 простих рецептів на кожен день
Пісний салат з грибами та квасолею

Добірка пісних салатів, які ви можете приготувати кожного дня із простих інгредієнтів:

1. Салат з чорносливом, буряком та волоськими горіхами

Салат з чорносливом, буряком та волоськими горіхами
Салат з чорносливом, буряком та волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • 2 середні буряки
  • 100 г грецьких горіхів
  • 1,5 склянки чорносливу
  • 3 зуб. часнику
  • 4 столові ложки олії
  • Сіль і чорний перець

Салат з буряка та чорносливу – рецепт приготування:

1. Буряк відварюємо до готовності.

2. Грецькі горіхи дрібно нарізаємо ножем.

3. Чорнослив замочуємо в окропі на 10 хвилин, зціджуємо і подрібнюємо ножем або в комбайні, що дрібніше то краще. Він додає салату потрібної кислинки, тому мусить бути розподілений більш-менш рівномірно.

4. Часник пропускаємо через прес, змішуємо з олією, сіллю і перцем. Настоюємо 5 хвилин.

6. Тим часом, чистимо буряк і нарізаємо його тонкою соломку (або натираємо на тертці).

7. Змішуємо його з горіхами та чорносливом, заправляємо часничною олією і даємо салату трохи настоятися – хвилин 15.

Печена капуста в духовці: швидкий та смачний рецепт пісної страви

3. Вінегрет.

Вінегрет. Рецепт салату з квасолею та квашеною капустою

4. Салати з квасолею

10 кращих салатів з квасолею: ситно, смачно і корисно

5. Овочевий салат з кус-кусом: покроковий рецепт

Овочевий салат з кус-кусом: покроковий рецепт

6. Салат з буряком та горіхами

Прості рецепти: салат з буряком та сиром фета

7. Пісний салат з грибами та квасолею

Пісний салат з грибами і квасолею припаде до смаку усій родині, а легкість у приготуванні приємно здивує.

Інгредієнти для приготування пісного салату з грибами та квасолею:

  • Гриби – 250 г
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Часник – 1 зубчик
  • Шпинат листя – за смаком
  • Масло рослинне – 2 столові ложки
  • Оцет бальзамічний – 1 столова ложка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Цибулю, гриби та часник нарізаємо, обсмажуємо. Шпинат промиваємо, заправляємо оцтом, солимо та перчимо. Додаємо цибулю з грибами, квасолю, перемішуємо.