Пляцок “Вишенька” дістався нам від чудової господині. Виходить великим, смачним, гарним у розрізі, готується без клопоту!

Пляцок “Вишенька” дістався нам від чудової господині. Виходить великим, смачним, гарним у розрізі, готується без клопоту і впевнено крокує до скарбнички наших улюблених. Хай смакує!

СКЛАДНИКИ:
Біле тісто:
борошно – 270 г
яйця – 3 шт.
цукор – 200 г
масло/маргарин – 120 г
сметана – 2 ст.л.
амоній – 1 ч.л.
сода – 1 ч.л.
оцет – 1 ст.л.

Шоколадне тісто:
борошно – 200 г
яйця – 3 шт.
цукор – 200 г
масло/маргарин – 150 г
какао – 3 ст.л.
амоній – 1 ч.л.

Додатково:
вишні – 300 г

Сметанний крем:
сметана (відважена) – 800 г
згущене молоко (сире) – 150 г
лимонний сік – 2 ст.л.