По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні

По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні
По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні

Саме печиво готується швидко, виходить близько 20 штук. Аромат будуть відчувати навіть сусіди.

Рецепт медового печива

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Олія – ​​4 ст. л.
  • Сода – 1/2 ч. л.
  • Борошно – 240 г

Рецепт приготування:

  1.  Змішати яйце з цукром.
  2. Влити олію, додати мед і соду. Перемішати до розчинення цукру.

     

  3. У яєчно-медову суміш просіяти пшеничне борошно. Замісити тісто. Досить просто перемішати всі інгредієнти виделкою, а потім руками зібрати в грудку. Тісто виходить м’яким, але не липне до рук.
  4. Щоб тісто стало більш еластичним, його потрібно загорнути в плівку (пакет) і покласти в холодильник на 20 хвилин.

     

  5. З тіста сформувати кульки, приблизно по 20 г. Викласти на деко, застелене пергаментом. Потім зробити візерунок, щоб печиво вийшло на тільки смачним, але і красивим. Для цього потрібно злегка придавити кожну кульку кухонним молотком.
    По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні
    По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні

     

  6. Випікати медове печиво при 180 ℃ не довше ніж 10-12 хвилин, щоб не пересушити. Духовку заздалегідь розігріти, режим «Верх-низ». Смачного!
По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні
По кишені кожному! Печиво на олії — дуже смачне, розсипчасте і легке в приготуванні