Поки чайник закипить, буде готово! Смакота до чаю за 10 хвилин, готую щодня

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Олія – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Цукор – 2-3 ложки
  • Кориця – 1 чайна ложка
  • Яблука – 2-3 шт.

Процес приготування:

  1. В миску розбиваємо яйця. Вливаємо молоко, додаємо олію, сіль, борошно і розпушувач. Перемішуємо.
  2. Окремо змішуємо цукор з корицею.
  3. Яблука нарізаємо кружальцями і вирізаємо серединку.
  4. Обвалюємо яблука в цукровій суміші, потім в тісті і обсмажуємо на сковороді.

Смакота до чаю готова!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!