
Інгредієнти:
- помідори – 1,5 кг;
- солодкий перець – 300 г;
- цибуля – 500 г;
- часник – 2,5 головки;
- перець горошком – 5 шт.;
- вода – 1 л;
- сіль – 1,5 ст.л.;
- цукор – 3 ст.л.;
- оцет 9% – 4 ст.л.;
- олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
- Помідори ріжемо товстими кружальцями.
- Солодкий перець ріжемо соломкою.
- Цибулю ріжемо півкільцями, часник подрібнюємо.
- Складаємо шарами помідори в банки, цибулю і солодкий перець.
- Для маринаду змішуємо в воді сіль і цукор, перець горошком і оцет.
- Після закипання, варимо маринад хвилину і заливаємо в банки.
- Накриваємо їх кришками і ставимо стерилізуватися на 15 хвилин.
- Закручуємо банки кришками, перевертаємо і вкутуємо до охолодження.
https://youtu.be/FTFY5hWNq4I