Повітряний і дуже ніжний: пиріг без борошна і масла. Перевірений рецепт!

Повітряний і дуже ніжний: пиріг без борошна і масла. Перевірений рецепт!
Повітряний і дуже ніжний: пиріг без борошна і масла. Перевірений рецепт!

У цьому пирозі немає ні борошна, ні масла – при цьому він настільки ніжний, повітряний і легкий, що ви гарантовано з’їсте його всією родиною за одне чаювання. Простий в приготуванні, з доступних продуктів, з легкої йогуртово-лимонної кислинкою, цей десерт припаде до смаку кожному, хто його пробує!

Продукти:

  • 4 яйця
  • 100 г цукру;
  • 50 г крохмалю;
  • 325 г грецького йогурту;
  • цедра лимона;
  • 1 упаковка ваніліну.

Як готувати:

  1. Відділяємо жовтки в білків.
  2. Половину цукру додаємо в білки, збиваємо до пишної маси.
  3. Додаємо другу частину цукру до жовтків, ванілін, збиваємо.
  4. Додаємо йогурт, крохмаль, потерту цедру лимона.
  5. Все ретельно перемішуємо.
  6. Додаємо збиті білки, ще раз вимішуємо.
  7. У підготовлену форму викладаємо тісто.
  8. Випікаємо 35-40 хвилин при температурі 160 градусів.
  9. Верх пирога за бажанням можна присипати цукровою пудрою.

Неодмінно приготуйте цей смачний і легкий десерт. Виходить дуже ароматна випічка!