У цьому пирозі немає ні борошна, ні масла – при цьому він настільки ніжний, повітряний і легкий, що ви гарантовано з’їсте його всією родиною за одне чаювання. Простий в приготуванні, з доступних продуктів, з легкої йогуртово-лимонної кислинкою, цей десерт припаде до смаку кожному, хто його пробує!
Продукти:
- 4 яйця
- 100 г цукру;
- 50 г крохмалю;
- 325 г грецького йогурту;
- цедра лимона;
- 1 упаковка ваніліну.
Як готувати:
- Відділяємо жовтки в білків.
- Половину цукру додаємо в білки, збиваємо до пишної маси.
- Додаємо другу частину цукру до жовтків, ванілін, збиваємо.
- Додаємо йогурт, крохмаль, потерту цедру лимона.
- Все ретельно перемішуємо.
- Додаємо збиті білки, ще раз вимішуємо.
- У підготовлену форму викладаємо тісто.
- Випікаємо 35-40 хвилин при температурі 160 градусів.
- Верх пирога за бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Неодмінно приготуйте цей смачний і легкий десерт. Виходить дуже ароматна випічка!