Повторюю ЩОРОКУ !!! Кращі БАКЛАЖАНИ на зиму (з’їдаються першими)

Повторюю ЩОРОКУ !!! Кращі БАКЛАЖАНИ на зиму (з'їдаються першими)
Повторюю ЩОРОКУ !!! Кращі БАКЛАЖАНИ на зиму (з'їдаються першими)

Інгредієнти (в очищеному вигляді):

  • Баклажани – 1,5 кг
  • Помідори – 1,5 кг
  • Болгарський перець – 7 шт.
  • Часник – 1 гол.
  • Гострий перець – 3 шт.
  • Олія – ​​200 г
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет 9% – 50 мл; 70% – 6 мл; 6% – 75 мл

Процес приготування:

  1. Перець очищаємо від плодоніжки та насіння і разом з помідорами та часником пропускаємо через м’ясорубку.
  2. Змішуємо масу з сіллю, цукром та олією, доводимо до кипіння.
  3. Баклажани ріжемо кільцями.
  4. Коли маса закипить, всипаємо баклажани, і вливаємо оцет, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин.
  5. Стерилізуємо банки і кришки, наповнюємо банки баклажанами і соусом, закручуємо банки кришками, вкутуємо і залишаємо до охолодження. Перевертати не потрібно, зберігаємо в підвалі.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!