Правильна глазур для пасок, без яєць! Не кришиться, виходить щільна і густа

Правильна глазур для пасок, без яєць! Не кришиться, виходить щільна і густа
Правильна глазур для пасок, без яєць! Не кришиться, виходить щільна і густа

Щоб глазур  не тріскалася і не осипалася, рекомендуємо вам скористатися цим рецептом, завдяки якому, ви зробите глазур без яєць, вона вийде щільною, густою, смачною.

Інгредієнти:

  • пудра цукрова, 1 склянка (200 г);
  • вода, 6 ст.л.;
  • желатин, 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Желатин заливаємо холодною водою (2 ст.л.) на 15 хвилин для набухання.
  2. Пудру розчиняємо у воді, яка залишилася і ставимо на плиту, включаємо невеликий вогонь і варимо до повного розчинення пудри і утворення однорідної маси.
  3. Знімаємо з плити і вливаємо желатин, добре перемішуємо і збиваємо міксером масу до пишності і густоти.
  4. Коли глазур стане теплою, занурюємо верхівку паски в неї, виймаємо, вирівнюємо і присипаємо на свій смак. Можна також присипати цедрою апельсина або лимона.
Правильна глазур для пасок, без яєць! Не кришиться, виходить щільна і густа
Правильна глазур для пасок, без яєць! Не кришиться, виходить щільна і густа

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!