
Інгредієнти:
- кефір, 250 мл;
- сметана, 50 мл;
- борошно, 400 г;
- жовток, 1 шт.;
- сіль і цукор по 1 ч.л.;
- сода, половина ч.л.;
- олія, 1 ст.л.
Процес приготування:
- Продукти беремо кімнатної температури Змішуємо кефір зі сметаною, сіллю і цукром, олією і жовтком.
- Борошно просіваємо і частину змішуємо з содою і всипаємо в тісто, перемішуємо.
- Тепер частинами вводимо решту борошна і вимішуємо тісто. Борошна у вас може піти трохи більше, щоб тісто не було липке.
- Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
- Начинку робіть на свій смак, можна картоплю з капустою, яйця з зеленою цибулею, варенням і т.д.
- Змащуємо руки олією і формуємо пиріжки. Обсмажуємо пиріжки на розігрітій олії з двох сторін.