Простіше не буває! “Мокрий” шоколадний торт за 30 хвилин. Все змішав і готово!

Простіше не буває! "Мокрий" шоколадний торт за 30 хвилин. Все змішав і готово!
Простіше не буває! "Мокрий" шоколадний торт за 30 хвилин. Все змішав і готово!

Інгредієнти: (на форму, діаметром 28 см.)

Тісто:

  • 150 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • ½ ч. л. соди
  • трохи солі
  • 1 велике яйце
  • 200 г цукру
  • 180 мл натурального йогурту (не менш 3% жирності),
  • 50 мл рослинної олії
  • 120 мл остиглої свіжозвареної кави
  • 50 г какао

Ганаш:

  • 200 мл жирних вершків 33%
  • 200 г темного шоколаду (2 плитки)

Рецепт приготування:

  1. Змішати сухі інгредієнти: борошно, сіль, соду, розпушувач та какао.
  2. В іншій мисці змішати йогурт, яйце, цукор. Додати олію та каву. Все добре перемішати.
  3. Змішати дві маси (краще міксером).
  4. Випікати в духовці 30 хвилин при 180 °.
  5. Змішати гарячі вершки з шоколадом до однорідної маси, полити зверху пиріг та смакувати!

    Простіше не буває! "Мокрий" шоколадний торт за 30 хвилин. Все змішав і готово!
    Простіше не буває! “Мокрий” шоколадний торт за 30 хвилин. Все змішав і готово!