Якщо у вас виникло бажання згадати смак дитинства, зробити смачні, хрусткі вафельні трубочки, але під рукою не виявилося вафельниці, цю проблему дуже легко вирішити. І часу для приготування вафель на сковороді потрібно зовсім небагато.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 г
- Масло вершкове – 100 г
- Молоко – 100 мл
- Яйця – 3 шт.
- Цукор – 150 г
- Ванілін або ванільний цукор – за бажанням
- Сіль – дрібка
Рецепт приготування:
- Збиваємо яйця з цукром, ванільним цукром, сіллю до пишної білої маси, вливаємо розтоплене вершкове масло, молоко, продовжуємо збивати.
- Всипаємо борошно, збиваємо міксером до однорідності.
- Смажимо на розігрітій сковороді з двох сторін.
Готуємо домашнє варене згущене молоко за 10 хвилин для начинки.