
Незвичайні, пікантні млинці по-мексиканськи точно здивують вашу родину. Вони дуже смачні та ситні. Соковита м’ясна начинка з солодкою кукурудзою та рум’яна хрумка скоринка нікого не залишать байдужим. Такі млинці з м’ясом відмінно підійдуть для обіду чи вечері всією сім’єю.
Готуються ці смачні млинці по-мексиканськи нескладно. Для приготування млинців можете використати свій улюблений рецепт. М’ясний фарш для начинки можна брати будь-хто, який вам більше подобається.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- молоко – 750 мл
- борошно – 300 г
- яйця – 2 шт.
- олія – 2 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- сіль – 1/2 ч. л.
Начинка:
- фарш – 350 г
- кукурудза заморожена – 200 г
- сир – 100 г
- цибуля – 1 шт.
- томатний соус – 2-3 ст. л.
- солодка мелена паприка – 1 ч. л.
- перець чорний мелений – на смак
- сіль – на смак
Панірування:
- яйця – 2 шт.
- панірувальні сухарі – 100 г
Покроковий рецепт приготування:
- Спочатку приготуємо тісто для млинців.
У миску розбиваємо 2 яйця, насипаємо 1 ст. л. цукру та 0,5 ч. л. солі. Усі збиваємо міксером до легкої піни. - Беремо 750 мл теплого молока та наливаємо в миску приблизно 300 мл. Акуратно перемішуємо на низьких оборотах міксера або віночком вручну, щоб рідке тісто не розбризкувалося.
- Сюди ж насипаємо 300 г борошна. Спочатку перемішуємо вимкненим міксером, щоб не припадало пилом борошно, а потім включаємо і перемішуємо тісто на маленькій швидкості до однорідності.
- Наливаємо 450 мл теплого молока, що залишилися. Знову перемішуємо.
- Щоб млинці не прилипали до сковороди наливаємо приблизно 2 ст.л. олії та перемішуємо. Тісто залишаємо на столі відпочити на 15 – 20 хвилин.
- Тісто настоялось, смажимо млинці.
Перед першим млинцем сковороду трохи змащуємо олією.
Беремо приблизно половину половника тіста і наливаємо його на сковороду, розподіляючи по всій сковороді. Смажимо млинці на вогні трохи менше від середнього. - Коли млинець підсмажиться з одного боку, перевертаємо його на інший бік. Так смажимо всі млинці. З цієї кількості тесту у мене вийшло 25 млинців на сковороді діаметром 24 см.
- Готуємо начинку.
Одну велику цибулину нарізаємо кубиками.
Цибулю кладемо на гарячу сковороду з невеликою кількістю олії. Пасеруємо до золотистості. - До цибулі додаємо часник через прес. Пасеруємо все разом ще пів хвилини.
- Сюди ж до сковороди додаємо 350 г фаршу. Перемішуємо і смажимо фарш періодично перемішуючи приблизно 5-8 хвилин. Фарш повинен змінити колір.
- До фаршу із цибулею насипаємо 200 г замороженої кукурудзи. Перемішуємо. Заморожену кукурудзу можна замінити на консервовану.
- Все солимо до смаку, насипаємо 1 ч. л. меленої солодкої паприки та додаємо 2-3 ст.л. томатний соус. Перчимо чорним меленим перцем. Все перемішуємо та готуємо ще 2-3 хвилини. Начинка готове, знімаємо з вогню.
- 100 г сиру натираємо на дрібній тертці.
- Начиняємо млинці.
Беремо один млинець і викладаємо на нього приблизно 1 ст. л. начинки. Зверху посипаємо тертим сиром. Загортаємо краї млинця з двох сторін і скручуємо. Таким способом начиняємо всі млинці. - Цієї кількості начинки вистачає на 25 млинців.
У миску розбиваємо 2 яйця і збиваємо їх вилкою до легкої піни. - Начинені млинці спочатку обмочуємо в яйце, а потім у панірувальних сухарях.
- Відразу ж кладемо їх на розігріту сковороду з олією. Коли млинці підсмажаться з одного боку, перевертаємо їх на інший бік. Готові млинці знімаємо на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Таким способом готуємо всі млинці.
- Готові млинці подаємо на стіл у гарячому вигляді.
Млинці по-мексиканськи вийшли дуже смачними та ситними. Така трохи незвичайна начинка приємно здивує вас своїм оригінальним смаком. Рекомендую їх приготувати.