Просто бомбезна капусточка! Готувала вчора звечора, а вранці з’їли за 5 хвилин!

Просто бомбезна капусточка! Готувала вчора звечора, а вранці з’їли за 5 хвилин!
Просто бомбезна капусточка! Готувала вчора звечора, а вранці з’їли за 5 хвилин!

Інгредієнти:

  • 1/2 капусти
  • 1 велика морква
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки оцту
  • 1 столова ложка цукру
  • паприка
  • куркума
  • оливкова олія
  • сіль

Рецепт приготування:

  1. Половину капусти нарізати великими шматками.
  2. Моркву натерти на великій тертці.
  3. Посолити, перемішати та злегка віджати руками. Залишити на 30 хвилин, щоб овочі пустили сік.
  4. Злити сік.
  5. До овочів додати решту спецій, заправити олією та ретельно перемішати.
  6. Поставити в холодильник на кілька годин. Смачного!
1 капуста і 1 морква — ви ще ніколи не їли такий смачний салат. Весь секрет в заправці!
1 капуста і 1 морква — ви ще ніколи не їли такий смачний салат. Весь секрет в заправці!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!