
Сьогодні хочемо запропонувати відмінний рецепт смачної і ситної вечері.
Таке блюдо підійде, як для святкового столу, так і для повсякденного обіду або вечері.
Готується досить просто і інгредієнти найулюбленіші – фарш і картопля.
Для приготування візьміть:
- Картопля – 800 г
- Цибуля – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Фарш – 300 г
- Сир – 100 г
- Сіль, перець, паприка, сметана, борошно (50 г)
Покрокове приготування:
- Для початку приготуємо ледачі деруни, або млинці. Для цього подрібніть блендером картоплю з цибулею. Додайте борошно, яйце, сметану (1-2 ст.л.), сіль і перець. Перемішайте.
- Смажити по 3 хвилини з кожного боку.
- Кожен млинець змастіть фаршем, змішаним з цибулею, паприкою, сіллю і перцем.
- Скрутіть з млинців рулетики і покладіть в деко. Змастіть сметаною (4ст.л.).
- Запікати страву потрібно 25 хвилин при температурі 180 ° C.
- Посипте натертим сиром і запікайте ще 5 хвилин.
