Просто картопля, морква та яйця! Ви приготуєте це за 15 хвилин!

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелена цибуля, петрушка
  • Яйця – 5 шт.
  • Сіль, чорний перець

Рецепт приготування:

  1. Картоплю чистимо та нарізаємо тоненькими кружальцями.
  2. На сковороді нагріваємо олію та обсмажуємо картоплю з двох сторін до золотистої скоринки.
  3. Готову картоплю прибираємо на тарілку та викладаємо на сковорідку моркву, натерту на крупній тертці. Смажимо близько 5 хвилин, помішуючи. Прибираємо моркву на тарілку.
  4. Зелень подрібнюємо.
  5. Беремо яйця та відділяємо білки від жовтків.
  6. Білки збиваємо із дрібкою солі до стійкої, пишної маси.
  7. Жовтки солимо, перчимо та збиваємо міксером до посвітління в масі. Додаємо половину зелені.
  8. На сковорідку викладаємо картоплю, поверх заливаємо масою із жовтків, накриваємо кришкою та тримаємо на середньому вогні 3-4 хвилини.
  9. Моркву змішуємо із зеленню, що залишилася та білками.
  10. Акуратно перемішуємо та викладаємо на сковорідку.
  11. Тримаємо під закритою кришкою ще 8-10 хвилин. Ось така смакота виходить: