Інгредієнти:
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелена цибуля, петрушка
- Яйця – 5 шт.
- Сіль, чорний перець
Рецепт приготування:
- Картоплю чистимо та нарізаємо тоненькими кружальцями.
- На сковороді нагріваємо олію та обсмажуємо картоплю з двох сторін до золотистої скоринки.
- Готову картоплю прибираємо на тарілку та викладаємо на сковорідку моркву, натерту на крупній тертці. Смажимо близько 5 хвилин, помішуючи. Прибираємо моркву на тарілку.
- Зелень подрібнюємо.
- Беремо яйця та відділяємо білки від жовтків.
- Білки збиваємо із дрібкою солі до стійкої, пишної маси.
- Жовтки солимо, перчимо та збиваємо міксером до посвітління в масі. Додаємо половину зелені.
- На сковорідку викладаємо картоплю, поверх заливаємо масою із жовтків, накриваємо кришкою та тримаємо на середньому вогні 3-4 хвилини.
- Моркву змішуємо із зеленню, що залишилася та білками.
- Акуратно перемішуємо та викладаємо на сковорідку.
- Тримаємо під закритою кришкою ще 8-10 хвилин. Ось така смакота виходить: