Просто тануть у роті! Млинці (налисники) з повітряною сирною начинкою

Просто тануть у роті! Млинці (налисники) з повітряною сирною начинкою
Просто тануть у роті! Млинці (налисники) з повітряною сирною начинкою

Смачні та м’які млинці (налисники) із сиром. Млинці за цим рецептом виходять тонкими, м’якими і дуже еластичними. А сирна начинка ніжна та повітряна!

Щоб приготувати млинці (налисники) з сиром:

Тісто для млинців:

  • Яйце велике – 2 шт.
  • Борошно – 150 г
  • Цукор – 1-3 ст.л.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Молоко тепле – 500 мл

Начинка із сиром:

  • Сир – 500 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – за смаком (я додала 1 ст.л.)
  • Ванільний цукор – 20 г
  • Родзинки – за смаком
  • Вершкове масло – невеликий шматочок

Процес приготування:

  1. До яєць додати дрібку солі, цукор, ванільний цукор, олію. Перемішати віночком, додати борошно і перемішати. Додати тепле молоко. Залишити тісто на 10-15 хвилин.
  2. Розігріти сковороду. Випікати млинці до рум’яності з кожного боку на сильному вогні. Готові млинці покласти на тарілку, накрити кришкою, щоб краї млинців стали м’якими.
  3. До сиру додати 2 жовтки, цукор за смаком та ванільний цукор. Перебити за допомогою блендера.
  4. Збити білки до пишності. Додати до сиру та акуратно перемішати.
  5. Викласти на млинець начинку та сформувати конвертик.
  6. Викласти у форму, змащену вершковим маслом. Зверху млинці змастити вершковим маслом.
  7. Випікати 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!