
Інгредієнти:
- філе куряче, 600 г;
- яйця, 3 шт.;
- крохмаль, 2 ст.л.;
- сіль, перець, спеції;
- часник, 2 зубчики;
Процес приготування:
- Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Розрізаємо філе на тонкі смужки, солимо і перчимо.
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Жовтки змішуємо з м’ясом, додаємо будь-які спеції (за смаком) і пропущений через прес часник.
- Всипаємо крохмаль і перемішуємо. Ми залишаємо масу на 15 хвилин, періодично перемішуючи.
- Білки трохи солимо і збиваємо міксером до стійкої маси.
- Я просто змішую білкову масу з м’ясом і викладаю по шматочку на сковороду і обсмажую.
Подаю страву з різними домашніми соусами: