Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковороді без олії за 20 хвилин

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковороді без олії за 20 хвилин
Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковороді без олії за 20 хвилин

Для цього рецепта беріть будь-який фарш за своїм смаком і начинку – змінюючи її, виходить кожен раз нове і оригінальне блюдо. Рецепт дуже простий, тому раджу взяти його в скарбничку ваших швидких страв.

Інгредієнти:

  • фарш – 600 г;
  • яйця;
  • зелень – за смаком;
  • молоко – 40 мл;
  • вівсяні пластівці – 2 ст.л.;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування:

  1. Нагріваємо молоко до гарячого стану і заливаємо ним пластівці. Накриваємо ємність кришкою і залишаємо до набрякання і охолодження маси.
  2. Яйця відварюємо, охолоджуємо.
  3. Фарш заправляємо так, як ви це зазвичай робите: сіль, перець, спеції, подрібнену цибулю і т.д.
  4. Змішуємо фарш з вівсяними пластівцями і добре перемішуємо.
  5. Беремо фольгу і ріжемо її на 3 шматки, близько 40 \ 30 см.
  6. Трохи відступаємо від краю листа, кладемо третину фаршу, розрівнюємо і зверху кладемо яйця із зеленню.
  7. Загортаємо в рулет.
  8. Вийде у вас 3 трубочки, які викладаємо на розігріту суху сковороду.
  9. Обсмажуємо по 5-7 хвилин на середньому вогні з усіх боків.
  10. Коли охолоне, розгортаємо фольгу, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.

Дуже смачно подавати з різними соусами, гарнірами з картоплі і рису, салатами.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!