Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в пергамент і готую на сковороді без олії за 15 хвилин

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в пергамент і готую на сковороді без олії за 15 хвилин
Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в пергамент і готую на сковороді без олії за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний, 600 г;
  • сир, 90 г;
  • зелень, пучок;
  • пластівці вівсяні, 20 г;
  • молоко, 40 мл;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування:

  1. Нагріваємо до гарячого стану молоко і заливаємо ним вівсяні пластівці. Залишаємо набухати на 10 хвилин.
  2. Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями та свіжою зеленню. Додаємо вівсяні пластівці, перемішуємо.
  3. Ділимо фарш на 3 частини.
  4. Пергамент беремо в кількості 3 аркушів.
  5. Частину фаршу викладаємо на пергамент у вигляді прямокутника, зверху кладемо будь-яку начинку на (свій) смак. Я беру варені яйця, зелень, сир.
  6. Звертаємо фарш у вигляді рулету і загортаємо пергаментом. Краї закріплюємо.
  7. Робимо три м’ясних рулети з різними начинками.

  8. Розігріваємо суху сковороду і викладаємо ковбаски, заливаємо окропом і накриваємо кришкою.
  9. Тушкуємо близько 7 хвилин, перевертаємо і готуємо ще 8 хвилин.
  10. Такі ароматні ковбаски – рулети з начинкою, відмінна закуска на обід або вечерю.