Просто загортаю скумбрію в папір і готую на сухій сковороді: немає запаху риби на всю квартиру і весь сік залишається всередині!

Просто загортаю скумбрію в папір і готую на сухій сковороді: немає запаху риби на весь будинок і весь сік залишається всередині!
Просто загортаю скумбрію в папір і готую на сухій сковороді: немає запаху риби на весь будинок і весь сік залишається всередині!

Сьогодні у нас оригінальний, дуже незвичайний варіант приготування скумбрії. Цікавий цей спосіб тим, що риба викладається на цибулю, загортається в папір і готується на сухій сковороді.

А завдяки паперу, скумбрія готується у власному соку і виходить смачна, соковита і, що важливо, ще й корисна. Обов’язково спробуйте, рекомендую!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Скумбрія свіжоморожена – 2 шт.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль, чорний мелений перець – на (свій) смак
  • Мелений імбир – 1/4 ч. ложки
  • Приправа для риби – 1 ч.ложка

Процес приготування:

  1. Скумбрію очищаю: промиваю, видаляю голову і всі плавники. Змішую підготовлені спеції з сіллю і натираю ними підготовлену скумбрію.
  2. Нарізаю кілька шматочків лимона.

  3. Очищену цибулю нарізаю півкільцями, додаю до неї спецій з сіллю, що залишилися і трохи соку лимона. Руками перемішую, злегка розтираючи, щоб вона стала м’якшою.

  4. На підготовлений пергаментний папір викладаю спершу трохи цибулі. Зверху кладу скумбрію і всередину скумбрії кладу кілька шматочків лимона. Зверху викладаю знову шар цибулі.

  5. Накриваю папером і загортаю скумбрію, як цукерку.

  6. Готую рибу на сухій сковороді на невеликому вогні на кожній стороні приблизно по 15 хвилин, час приготування може відрізнятися в залежності від розмірів скумбрії.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!