
Просто заливаю яблука і відправляю в духовку — пиріг готовий!
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- цукор – 100 г + 4 ч. л.
- масло вершкове – 100 г розтопленого і 30 г шматочками
- борошно – 150 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- яблука – 2 шт.
Рецепт приготування:
- Збиваємо міксером 3 яйця. Додаємо 100 цукру та продовжуємо збивати.
- Додаємо сюди 100 вершкового масла, борошно та розпушувач. Вимішуємо міксером до однорідності.
- Нарізаємо кубиками яблука.
- Беремо форму (одну велику або маленькі, як на фото), на дно форми кладемо шматочок масла (30 г) та посипаємо цукром (4 ч.л.).
- Зверху на масло та цукор викладаємо нарізані яблука.
- Заливаємо все тістом і відправляємо в розігріту до 180 º духовку на 30 хвилин. Смачного!
