Просто збийте рис з яйцем! Цей рецепт від бабусі здивував усіх

Просто збийте рис з яйцем! Цей рецепт від бабусі здивував усіх
Просто збийте рис з яйцем! Цей рецепт від бабусі здивував усіх

Інгредієнти:

  • рис — 200 г
  • яйце — 3 шт.;
  • сіль — 0,5 ч. л.
  • цукор — 1 ч. л.
  • вода — 200 мл;
  • молоко — 200 мл;
  • панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Помістіть промитий рис в каструлю, додайте сіль, цукор і суміш молока з водою. Варіть рис до готовності на середньому вогні. До повністю остиглого рису додайте 3 яйця і перемішайте масу до однорідності (краще використовувати блендер).
  2. Злегка змочіть руки водою і сформуйте з отриманої маси биточки.
  3. З даної кількості продуктів вийде приблизно 15 штук. Підготовлені биточки запаніруйте в сухарях або борошні.
  4. Обсмажуйте на олії до золотистої скоринки.
  5. Готові биточки викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Рисові биточки виходять дуже ніжними і смачними, подавайте їх в гарячому вигляді зі сметаною, згущеним молоком, варенням або медом на ваш смак.