Просто змащую рибу гірчицею і відправляю в духовку. Смачнішої риби я ще не їла!

Просто змащую минтай гірчицею і відправляю в духовку. Смачнішої риби я ще не їла!
Просто змащую минтай гірчицею і відправляю в духовку. Смачнішої риби я ще не їла!

Інгредієнти:

  • минтай, 3 – 4 шт.;
  • гірчиця, 2 ст.л.;
  • сметана або майонез, 2 ст.л.;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л.;
  • сіль, італійські трави, орегано.

Процес приготування:

  1. Змішуємо гірчицю з майонезом або сметаною і французькою гірчицею в зернах.
  2. Рибу промиваємо, видаляємо все зайве і просушуємо.
  3. Кожну тушку змащуємо всередині і зовні соусом.
  4. Викладаємо рибу в форму, посипаємо травами і орегано, можна використовувати будь-які спеції.

     

  5. Запікаємо 25 хвилин при 180 градусах.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!