
Інгредієнти:
- Сметана – 500 г
- Кефір – 500 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Огірок – 2 шт.
- Кріп – 1/2 пучка
- Перець – 1/4 ч.л.
- Часник – 2 зубчики
- Оливкова олія – 2 ст.л.
Покрокове приготування:
- Змішайте кефір зі сметаною і сіллю, перекладіть суміш на марлю (в 4 шари).
- Підвісьте марлю на 1-2 години, щоб вийшла зайва рідина.
- Перекладіть на друшляк, поставте гніт і відправте в холодильник на 1-2 доби. Не забувайте зливати зайву рідину.
- У готову масу додайте натертий на дрібній тертці огірок, подрібнений кріп, часник, перець і оливкову олію. Добре перемішайте.
Смачного!