Просто змішую кабачок з буряком 1:1 і закриваю на зиму! І до борщу, і як салат — просто ідеально

Просто змішую кабачок з буряком 1:1 і закриваю на зиму! І до борщу, і як салат — просто ідеально
Просто змішую кабачок з буряком 1:1 і закриваю на зиму! І до борщу, і як салат — просто ідеально

Для приготування такого салату візьміть:

  • Буряк – 600 г
  • Кабачок – 600 г 
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Вода – 250 мл
  • Оцет 9% – 40 мл
  • Цукор – 25 г
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Перець горошком – 4 шт.

Покрокове приготування: 

  1. Буряк відваріть 30 хвилин. Остудіть і натріть на тертці.
  2. Кабачок натріть на тертці.
  3. Цибулю наріжте півкільцями, обдайте окропом, часник дрібно наріжте.
  4. Все змішайте, покладіть в стерилізовані банки і приготуйте маринад.
  5. Для маринаду доведіть до кипіння суміш з води, оцту, солі, цукру і перцю.
  6. Залийте салат маринадом і закрийте банки кришками.

Із запропонованої кількості інгредієнтів виходить рівно 1 літрова банка.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!