
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 600 г
- куряча грудка – 600 г
- зелене яблуко – 1 шт.
- сіль – 1/2 ч.л. чорний
- перець, коріандр
- сушений часник
- гострий томатний соус – 1 ст.л.
- олія – 1 ст.л.
Рецепт приготування:
- Картоплю ріжемо невеликими шматочками. Цибулю – півкільцями. Яблуко ділимо на 8 шматочків.
- У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.
- М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.
- Солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і олію.
- Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі продукти змішалися з сіллю і спеціями.
- Кладемо пакет у форму для запікання, робимо кілька проколів дерев’яною шпажкою.
- Запікаємо 60 хвилин при 180 градусах.