Простий кабачок, а рецепт будуть просити всі знайомі. Ну дуже вже смачно!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт. (приблизно 300 г)
  • фарш курячий 600-700 г
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт. ⠀
  • панірувальні сухарі – 1,5 ст.л.
  • пучок кропу
  • сіль, перець на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Кабачок натираємо на грубій тертці, солимо, віджимаємо від зайвої рідини.
  2. Змішуємо кабачок із фаршем.
  3. Додаємо подрібнену цибулю, яйце, сухарі, зелень та спеції. Добре перемішуємо.
  4. Формуємо невеличкі котлети, обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
  5. Беремо каструлю, кладемо на дно трішки масла, викладаємо туди готові котлети і наливаємо трішки води. Накриваємо кришкою та рушником і залишаємо на кілька хвилин.

Котлети виходять дуже соковитими та м’якими. Знайомі не здогадуються з чого вони. Спробуйте приготувати!