Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт. (приблизно 300 г)
- фарш курячий 600-700 г
- цибуля – 1 шт.
- яйце – 1 шт. ⠀
- панірувальні сухарі – 1,5 ст.л.
- пучок кропу
- сіль, перець на (свій) смак
Процес приготування:
- Кабачок натираємо на грубій тертці, солимо, віджимаємо від зайвої рідини.
- Змішуємо кабачок із фаршем.
- Додаємо подрібнену цибулю, яйце, сухарі, зелень та спеції. Добре перемішуємо.
- Формуємо невеличкі котлети, обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
- Беремо каструлю, кладемо на дно трішки масла, викладаємо туди готові котлети і наливаємо трішки води. Накриваємо кришкою та рушником і залишаємо на кілька хвилин.
Котлети виходять дуже соковитими та м’якими. Знайомі не здогадуються з чого вони. Спробуйте приготувати!