
Інгредієнти:
- бісквітне печиво – 300 г;
- молоко – 250 мл.
Для приготування крему:
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 80 г;
- ванілін;
- молоко – 500 мл;
- борошно – 100 г;
- шоколад – 100 г;
- масло вершкове – 125 г;
- вершки солодкі жирні – 200 мл;
- нутелла – 1 ст.л;
- шоколад для декору.
Процес приготування:
- Для крему змішуємо всі продукти, крім вершкового масла і варимо масу на невеликому вогні до необхідної густоти. Не забуваємо постійно перемішувати, щоб крем не пригорів. Охолоджуємо.
- Збиваємо розм’якшене вершкове масло і змішуємо обидві маси, збиваємо до пишності і однорідності.
- Роз’ємну форму застеляємо плівкою.
- Печиво вмочуємо в молоці і викладаємо шар на дно і боки форми.
- Зверху вкладаємо крем.
- На крем кладемо знову печиво.
- Накриваємо форму плівкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.
- Вершки охолоджуємо і добре збиваємо, змішуємо з нутелллою.
- Перевертаємо форму і викладаємо торт на тарілку.
- Викладаємо крем зверху на торт, посипаємо тертим темним шоколадом.