Простий рецепт бісквітного печива САВОЯРДІ. Просто до чаю або для ТІРАМІСУ!

Простий рецепт бісквітного печива САВОЯРДІ. Просто до чаю або для ТІРАМІСУ!
Простий рецепт бісквітного печива САВОЯРДІ. Просто до чаю або для ТІРАМІСУ!

Простий рецепт бісквітного печива Савоярді. Можна їсти просто з чаєм або молоком, або використовувати для приготування різних десертів, наприклад ТІРАМІСУ.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Яйця (великі) – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Дрібка солі
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Борошно – 60 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Відділяємо білок від жовтків. До білка додаємо дрібку солі, та збиваємо білок міксером 2 хвилини, поступово додаємо 25 г цукрової пудри і продовжуємо збивати до міцних піків, приблизно хвилин 10.
  2. Потім у другій мисці до жовтків додаємо ванільний цукор і 25 г цукрової пудри. Також збиваємо міксером.
  3. Акуратно лопаткою перемішайте збитий білок із жовтком, поступово добавляючи борошно. Бісквітне тісто не може довго стояти, тому одразу перекладаю його в кондитерський мішок або у звичайний пакет із застібкою.
  4. Застеляю деко пергаментним папером та невеличкими порціями видавлюю на пергамент. І зверху посипаю цукровою пудрою.
  5. Випікати при температурі 190 градусів 10-12 хвилин, якщо хочете що б печиво було хрустким, то залиште остигати в духовці.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!