Простий рецепт паски, паска на сухих дріжджах, сирна паска! Три найпростіші рецепти паски, які вийдуть у всіх!

Паска без клопоту, паска на сухих дріжджах і сирна паска: одразу три найпростіші рецепти паски, які вийдуть у всіх!
Паска без клопоту, паска на сухих дріжджах і сирна паска: одразу три найпростіші рецепти паски, які вийдуть у всіх!

Паска з холодильника 

  • Цукор – 30 г (2 ст.л.) 
  • Дріжджі свіжі – 20 г
  • Молоко тепле – 50 мл 
  • Яйця – 5 шт.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Борошно – 500 г
  • Цукор – 160 г
  • Молоко тепле – 150 г
  • Масло вершкове (розтоплене) – 150 г
  • Журавлина сушена – 75 г
  • Курага – 75 г
  • Цедра лимона – 1 ст.л.

Покрокове приготування:

  1. Почніть з опари. Для цього свіжі дріжджі змішайте з цукром і теплим молоком і залиште в теплі.
  2. В окремій мисці збийте 5 яєць з дрібкою солі.
  3. Тепер приготуємо тісто. Для цього борошно змішайте з цукром, теплим молоком, розтопленим вершковим маслом, опарою і збитими яйцями. Змішуйте міксером з насадкою для тіста до однорідного стану.
  4. Тісто відправте в холодильник на 1-2 години.
  5. У тісто вмішайте цедру лимона, журавлину і курагу.
  6. Розкладіть тісто по формах і відправте в духовку на 35 хвилин при температурі 180 ° C

Сирна паска без дріжджів

  • Цукор – 180 г 
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сир – 400 г
  • Вершкове масло розтоплене – 100 г
  • Цедра апельсина – 1 ст.л.
  • Борошно – 320 г
  • Розпушувач – 15 г
  • Ізюм – 120 г

Покрокове приготування: 

  1. Цукор, ванільний цукор, сіль і яйця змішайте міксером.
  2. Сир перебийте блендером і додайте до яєчної маси.
  3. Туди ж додайте цедру апельсина, борошно з розпушувачем і родзинки. Добре перемішайте.
  4. Тісто розкладіть по формах і випікайте 50 хвилин при температурі 180 ° C до сухого сірника.

Паска на сухих дріжджах

  • Борошно – 700 г
  • Сухі дріжджі – 7 г
  • Цукор – 150 г
  • Ванільний цукор – 10 г 
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко тепле – 250 мл
  • Масло вершкове (розтоплене) – 100 г
  • Цукати – 150 г

Покрокове приготування:

  1. Змішайте борошно, дріжджі, цукор, ванільний цукор, сіль, яйця, молоко і вершкове масло. Замісіть тісто.
  2. Залиште його в теплі на 1 годину.
  3. Вмішайте в тісто цукати і розкладіть його по формах.
  4. Дайте 30 хвилин, щоб підросло.
  5. Випікайте паски 40 хвилин при температурі 180 ° C

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!