Приголомшливий пиріг на сковороді з яблуками. Тісто готується кілька хвилин!

Приголомшливий пиріг на сковороді з яблуками. Тісто готується кілька хвилин!
Приголомшливий пиріг на сковороді з яблуками. Тісто готується кілька хвилин!

Дуже смачний пиріг на сковороді. Готується дуже просто, а виходить ніжний та ароматний пиріг. Те, що потрібно, до чаю для затишного сімейного вечора!

Продукти:

  • 2 яйця;
  • 200 мл кефіру;
  • 300 г борошна;
  • 1 ч. л. соди;
  • 150 г цукру;
  • 1 п ванільного цукру;
  • 80 г вершкового масла;
  • 50 г волоських горіхів;
  • дрібка солі;
  • 3 яблука.

Як готувати:

  1. Яблука миємо і видаляємо серцевину.
  2. Нарізаємо яблука на 8 частин.
  3. Сковорідку добре змащуємо вершковим маслом.
  4. Дно сковороди присипаємо 2 столовими ложками цукру.
  5. Викладаємо яблучні дольки.
  6. Готуємо тісто: у миску вбиваємо 2 яйця, додаємо дрібку солі.
  7. Додаємо 150 г цукру і пакетик ванільного цукру.
  8. Добре збиваємо суміш міксером. Додаємо 200 мл кефіру.
  9. Додаємо борошно і соду, ще раз добре перемішуємо.
  10. Додаємо у тісто розтоплене вершкове масло, подрібнені горіхи.
  11. Заливаємо тістом яблука, розрівнюємо.
  12. Накриваємо кришкою і ставимо на маленький вогонь.
  13. Готуємо 40 хвилин.
  14. Готовність пирога обов’язково перевіряємо сухою зубочисткою.

За матеріалами.