Приготувала грудку нашвидкуруч, але всі запитують рецепт. Весь секрет тут у «розумній» начинці

Приготувала грудку нашвидкуруч, але всі запитують рецепт. Весь секрет тут у «розумній» начинці
Приготувала грудку нашвидкуруч, але всі запитують рецепт. Весь секрет тут у «розумній» начинці

Інгредієнти:

  • 3 курячі грудки,
  • 2 помідори,
  • 170 г твердого сиру,
  • вершкове масло,
  • цибулина,
  • сіль,
  • чорний перець,
  • паприка,
  • оливкова олія.

Процес приготування:

  1. Філе промиваємо, просушуємо і ріжемо вздовж волокон майже навпіл, але не до кінця.
  2. Викладаємо філе на робочій поверхні, солимо, перчимо, посипаємо паприкою, на кожен шматочок філе розкладаємо вершкове масло – це перша складова «розумної» начинки, яка додасть філе соковитості.
  3. На масло розкладаємо решту начинки: нарізані тонкими півкільцями помідори та сир. Зверху присипаємо м’ясо дрібно нарізаним пір’ям зеленої цибулі.
  4. Загортаємо курку навпіл, щоб начинка залишилася всередині. По всій довжині верхнього філе робимо глибокі надрізи. Перекладаємо заготовку у форму для запікання.
  5. Ставимо випікатися 30 хвилин при 200 градусах.

Курка завдяки «розумній» начинці вийшла набагато соковитішою за звичайну.