
Інгредієнти:
- Яблука – 250 г
- Морква – 200 г
- Олія або вершкове масло – 75 г
- Цукор – 70 г
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Борошно – 140 г
- Манна крупа – 130 г
- Розпушувач для тіста – 10 г
- Кориця – 1 ч.л.
- Лимонна / апельсинова цедра
Моя форма – 18*30 см
Спосіб приготування:
- Яблука і моркву очистити, нарізати на шматочки і подрібнити в чаші блендера до стану п’юре.
- Додати м’яке вершкове масло / олію, цедру лимона / апельсина, перемішати.
- З’єднати з сухими інгредієнтами. Змішати.
- Форму змастити маслом і обсипати манною крупою. Розподілити тісто, випікати в духовці, розігрітій до 180 * С приблизно 40 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.