Пиріг до чаю, коли зовсім немає часу: дуже смачний і красивий в розрізі

Пиріг до чаю, коли зовсім немає часу: дуже смачний і красивий в розрізі
Пиріг до чаю, коли зовсім немає часу: дуже смачний і красивий в розрізі

Цей пиріг з серії «швидко, смачно та доступно». Але виглядає в розрізі дуже ефектно. Рецепт дуже простий, тому вдасться навіть новачкові.

Записуйте рецепт, і до роботи!

Продукти:

  • 3 яєчні жовтки;
  • 3 яєчні білки;
  • 80 г цукру;
  • 90 г борошна;
  • 30 г соняшникової олії;
  • 40 мл молока
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 10 г какао.

Як готувати:

  1. Жовтки перетерти з цукром.
  2. Влити олію, молоко кімнатної температури, посолити і перемішати.
  3. Потім просіяти борошно і перемішати до однорідності.
  4. Яєчні білки збити міксером до пишноти, потім додати лимонний сік і поступово ввести цукор. Збивати до стійких піків.
  5. Білкову масу з’єднати з тістом. Потім половину тіста перекласти в іншу ємність і просіяти какао, перемішати.
  6. У форму вилити спочатку шоколадне тісто, а потім – звичайне. Лопаткою зробити кругові рухи, щоб 2 види тесту злегка об’єдналися. Після випічки пиріг вийде дуже красивим в розрізі.
  7. Випікати 45 хвилин при 150 ℃, і ще 10 хвилин при 180 ℃.

Спробуйте цей пиріг і переконайтеся, що домашня випічка може бути смачною і дуже простою у приготуванні!

За матеріалами