Сирний пиріг «Королівський» нагадує торт. Смак у цієї випічки просто божественний. Потіште своїх рідних корисним і легким десертом.
Для тіста:
- 270 г пшеничного борошна;
- 180 г охолодженого вершкового масла;
- 80 г цукру;
- 60 г какао;
- щіпка солі.
Для начинки:
- 350 г сиру;
- 3 яйця;
- 70 мл сметани;
- 70 г цукру;
- 30 г крохмалю;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці змішайте сир і всі інші інгредієнти для начинки.
- Збийте масу міксером або блендером до однорідності.
- Для тіста необхідно просіяти борошно разом з какао.
- Додайте цукор і сіль.
- Масло натріть на тертці прямо в миску до сухих інгредієнтів.
- Перемішайте до отримання дрібної крихти.
- Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. У цей час можна зібрати пиріг «Королівський».
- Форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном.
- Викладіть половину тіста, розрівняйте лопаткою.
- Зверху на шар з тіста перекладіть сирну начинку, а потім накрийте другою половиною тіста.
- Випікайте пиріг до готовності при 180 градусах.
- Час випічки в середньому становить близько 40 хвилин.
- Дайте виробу повністю охолонути прямо у формі.
- Потім витягніть на велике блюдо і поставте на кілька годин у холодильник.
Розріжте готовий сирний пиріг «Королівський» на порційні шматочки і кличте рідних до чаю!