Інгредієнти:
- борошно, 2 склянки;
- яйця, 2 шт.;
- цукор, 1 склянка;
- кефір, 1 склянка;
- масло вершкове, 1 ст.л.;
- розпушувач, 1 пакетик;
- родзинки, 100 г;
- ванілін на (свій) смак.
Процес приготування:
- Збиваємо яйця з цукром в однорідну масу до повного розчинення цукру.
- Вливаємо теплий кефір і збиваємо.
- Просіваємо борошно, змішуємо з розпушувачем і ванільним цукром.
- Всипаємо суху суміш і перемішуємо тісто. Додаємо родзинки.
- Форму змащуємо маслом.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо кекс 30-35 хвилин, перевіряємо готовність паличкою.