Пиріг на швидку руку, з будь-якими ягодами або фруктами. Завжди печу такий пиріг влітку!

Пиріг на швидку руку, з будь-якими ягодами або фруктами. Завжди печу такий пиріг влітку!
Пиріг на швидку руку, з будь-якими ягодами або фруктами. Завжди печу такий пиріг влітку!

Рецепт:

Діаметр форми 20 см

  • 100 г олії (без запаху),
  • 3 яйця,
  • 200 г цукру,
  • 100 г сметани (будь-якої жирності),
  • дрібка солі,
  • 1 ч. л. ванільного цукру,
  • 9 г розпушувача,
  • 250 г борошна,
  • 250 г вишні (без кісточок).

Процес приготування:

  1. Ягоди промиваємо, виймаємо кісточки і залишаємо стікати, потім змішуємо з ложкою крохмалю.

     

  2. Олію з яйцем збиваємо блендером до густої маси.
  3. Решта яйця (2 шт.) змішуємо з сіллю, цукром і збиваємо до розчинення цукру і пишності.

     

  4. Змішуємо обидві маси, додаємо сметану і збиваємо до однорідності міксером.

     

  5. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в тісто і лопаткою вимішуємо. Тісто виходить середньої густини.

     

  6. Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, викладаємо вишню і заливаємо рештою тіста.
  7. Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!