Пиріг виходить, як з ніжним кремом, а весь секрет у приготуванні яблук! Яблучний пиріг до чаю!

Пиріг виходить, як з ніжним кремом, а весь секрет у приготуванні яблук! Яблучний пиріг до чаю!
Пиріг виходить, як з ніжним кремом, а весь секрет у приготуванні яблук! Яблучний пиріг до чаю!

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 60 г
  • масло вершкове – 120 г (м’яке)
  • цукор – 50 г
  • борошно – 130 г
  • розпушувач – 4 г

Для начинки:

  • яблука – 2 шт.
  • вершкове масло – 25 г
  • цукор – 20 г
  • лимонний сік – 15 г

Рецепт приготування:

  1. Спочатку приготуємо начинку. Яблука очищаємо, нарізаємо середніми кубиками. Сковороду розігріваємо, кладемо 25 г вершкового масла і яблука. Зверху посипаємо цукром, додаємо лимонний сік. Готуємо на середньому вогні до м’ягкості яблук. Слідкуйте, щоб вони тримали форму, а не перетворилися на пюре. Перекладаємо на тарілку.
  2. Тепер готуємо тісто. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Яєчні білки збиваємо в піну. Порціями підсипаємо цукор, збиваємо до стійких піків.
  3. В іншій мисці з’єднуємо м’яке вершкове масло з цукром, збиваємо до світлої маси. По одному, додаємо яєчні жовтки, збиваємо до однорідності.
  4. Збиті білки поступово вводимо в масляну масу. Акуратно перемішуємо.
  5. Додаємо просіяне борошно, розпушувач. Перемішуємо лопаткою.
  6. Дно форми, діаметром 18 см, застиляємо папером для випічки, перекладаємо тісто. Розрівнюємо, а зверху розподіляємо яблука.
  7. Випікаємо пиріг 40-45 хвилин при 170-180 ° C. Прикрашаємо цукровою пудрою, подаємо до чаю!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!