Пиріг, який перевершив шарлотку! При випічці, тісто перетворюється в крем

Пиріг, який перевершив шарлотку! При випічці, тісто перетворюється в крем
Пиріг, який перевершив шарлотку! При випічці, тісто перетворюється в крем

Дуже смачний і ніжний пиріг з смачним кремом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 70 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • молоко – 100 мл;
  • масло вершкове – 25 г;
  • розпушувач – 2 ч.л.;
  • яблука – 800 г.

Яйця збиваємо до піни і потім всипаємо цукор, продовжуємо збивати до білої та пухкої маси.

Яблука очищаємо і видаляємо серцевину, ріжемо на тонкі часточки і поливаємо лимонним соком.

У яєчну масу додаємо молоко, просіяне борошно, сіль, розтоплене вершкове масло і розпушувач, добре вимішуємо тісто.

Змішуємо яблучні дольки з тістом, добре все перемішуємо.

Форму для запікання застеляємо пергаментом або використовуємо силіконову форму і викладаємо тісто з яблуками, розрівнюємо. Посипаємо цукром і корицею до смаку, кладемо шматочки вершкового масла.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 35 хвилин, дивіться по своїй духовці.

Джерело