Інгредієнти:
- Капуста – 600 – 650 г
- Цибуля – 1 шт. (150 г)
- Морква – 1 шт. (150 г)
- Олія – 3 – 4 ст. ложки
- Молоко – 150 г
- Яйце – 3 шт.
- Манна крупа – 2 ст. ложки (40 – 45 г)
- Сир твердий – 80 – 90 г
- Сіль, перець, сушений часник (інші спеції) – по 0,5 ч ложки
Процес приготування:
- Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на великій тертці.
- Тушимо овочі на олії. Капусту шаткуємо і додаємо до овочів, перемішуємо.
- Заливаємо молоком, тушкуємо під кришкою на невеликому вогні близько 7 хвилин.
- Сир тремо на великій тертці. Додаємо всі спеції, зелень, сир, яйця і перемішуємо, всипаємо манну крупу і ще раз вимішуємо. Розрівнюємо масу і накриваємо кришкою.
- Тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин, за допомогою тарілки перевертаємо пиріг і обсмажуємо з іншого боку 10 хвилин.
Смачного!