ПИРІГ з капусти НА СКОВОРОДІ за 30 хвилин. БЕЗ БОРОШНА !

ПИРІГ з капусти НА СКОВОРОДІ за 30 хвилин. БЕЗ БОРОШНА !
ПИРІГ з капусти НА СКОВОРОДІ за 30 хвилин. БЕЗ БОРОШНА !

Інгредієнти:

  • Капуста – 600 – 650 г
  • Цибуля – 1 шт. (150 г)
  • Морква – 1 шт. (150 г)
  • Олія – ​​3 – 4 ст. ложки
  • Молоко – 150 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. ложки (40 – 45 г)
  • Сир твердий – 80 – 90 г
  • Сіль, перець, сушений часник (інші спеції) – по 0,5 ч ложки

Процес приготування:

  1. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на великій тертці.
  2. Тушимо овочі на олії. Капусту шаткуємо і додаємо до овочів, перемішуємо.
  3. Заливаємо молоком, тушкуємо під кришкою на невеликому вогні близько 7 хвилин.
  4. Сир тремо на великій тертці. Додаємо всі спеції, зелень, сир, яйця і перемішуємо, всипаємо манну крупу і ще раз вимішуємо. Розрівнюємо масу і накриваємо кришкою.
  5. Тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин, за допомогою тарілки перевертаємо пиріг і обсмажуємо з іншого боку 10 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!